Sándor Éva, pedagógiai szakpszichológus

Sándor Éva, pedagógiai szakpszichológus

Fontos: csak keddi napokon tudok klienst fogadni! Az aktuális szabad időpontjaimról a Facebook-oldalamon lehet tájékozódni.

Gyerekkorom óta nagy érdeklődéssel figyelem az embereket, mindig kíváncsi voltam a tetteik mozgatórugóira, döntéseik okaira. Imádtam beszélgetni vagy hallgatni a felnőttek beszélgetéseit. Bár a rajongásig szeretett sci-fi könyveim hatására sokáig csillagász és űrhajós szerettem volna lenni, végül rá kellett döbbennem, a matematika meg a fizika nem tölt el olyan lelkesedéssel, hogy hivatásomul válasszam őket. Így terelgetett a sors az igazi hivatásom, a pszichológia felé. 2003-ban szereztem meg a diplomámat, majd pedig 2008-ban pedagógiai szakpszichológus lettem. Már az egyetem alatt tudtam, hogy iskolában vagy óvodában szeretnék dolgozni pszichológusként. Az elképzeléseimet valóra is váltottam. Tíz év alatt sok tapasztalatot szereztem a gyerekekkel és a felnőttekkel való munkában, megismertem az iskola és az óvoda belső világát, problémáit, nehézségeit.

Jelenleg  pedagógiai szakszolgálatban dolgozom, ahol sokrétű feladatokat látok el. Az iskola- és óvodapszichológusok munkájának szakmai koordinációján túl, szülők és pedagógusok számára biztosítok konzultációs és tanácsadási lehetőséget, csoportokat, tréningeket tartok gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Szakterületem az iskolai erőszak (bullying) rendszerszintű megelőzése és kezelése. Évek óta dolgozom önkéntesként a Békés Iskolák Program hazai adaptációján és népszerűsítésén. Meggyőződésem, hogy elkötelezettséggel, szívós munkával és összefogással békés körülményeket teremthetünk a gyerekeinknek és minden iskolapolgár számára. 

Magánrendelésem keretein belül várom szeretettel:

  • olyan szülők jelentkezését, akik maguk szeretnének képessé válni a gyermekeikkel kapcsolatos problémáik megoldásában,
  • olyan felnőttek jelentkezését, akik elakadásaikból, nehézségeikből tanulni, fejlődni szeretnének,
  • olyan kamaszokat, fiatal felnőtteket, akik szívesen elmélyülnének az önismereti munkában,
  • olyan pedagógusokat, akik a diákjaikkal, óvodásaikkal kapcsolatos problémákat a szakmai fejlődésükbe szeretnék visszafordítani,
  • olyan pedagógusokat, akiket foglalkoztatnak az iskolai erőszak (bullying) megelőzési és kezelési lehetőségei,
  • olyan hangzó beszédet jól értő és használó hallássérülteket, akik a hallók világába való beilleszkedéshez szeretnének magukról többet tudni,
  • olyan szülőket, akik hallássérült gyermeket nevelnek és a gyermekük sérültségének elfogadásán dolgozni szeretnének.

Konzultációs díj: 10 000 Ft

Fizetési lehetőségek: készpénzben vagy előreutalással.

Időpont kérhető e-mailben: sandor.eva@belsoterem.hu

Sándor Éva, pedagógiai szakpszichológus