Géczi-Répássy Helga, tanácsadó szakpszichológus, coach és családterapeuta jelölt

Géczi-Répássy Helga, tanácsadó szakpszichológus, coach és családterapeuta jelölt

Kétgyermekes anya, feleség és szakember.

Hétköznapjainkban, személyes-, és szakmai életterünkben is gyakori, akár mindennapos az elakadás, kérdés, dilemma, bizonytalanság előbukkanása. Ezek olykor szorongató, boldogtalanító, hatékonyságot leépítő, akár szomatikus formában is megmutatkozhatnak.

Sokszor észre sem vesszük hogyan jön létre az a mókuskerék, amit észrevétlenül tekerünk, amiben kényelmetlenül vagyunk, mozgunk.
Megszokott, merev viselkedésmintázatok és automatikusan előbukkanó gondolatok és értelmezések működtetnek minket, amit nehéz megváltoztatni, amiktől nehéz megszabadulni. Ebből, a magunk által kivésett mederből, ismert útról, nehéz letérni, kilépni.

Az általam használt rendszerszemléleten alapuló dinamikus, integratív, fókusz orientált kísérés segít meglátni ezeket a rejtett gócokat.

Az ülések előrehaladtával erősödik a reflektivitás, ami az önmagunk viselkedésének, működésének az értelmezése, (mi történik most velem, mit érzek, mit vált ki belőlem a helyzet, honnan jön ez, és mitől, hogyan vagyok most így itt) és ez segít felismerni azt, hogy hogyan kerülünk olyan helyzetbe, ami nem jó nekünk, ami nem visz bennünket előre.

Az erőforrások feltérképezése, a reflektivitás és önismeret erősödése aztán segít megtalálni, megfogalmazni, majd beépíteni a mindennapokba az ÚJ működést.

Az egyéni változás hat a rendszer-, a környezetünk változására is, így az önismeret és az új hatékony működés áldottságát a környezetünkben is érzékeljük majd.

Bizalommal várom az érdeklődést ezen témák területén:
  • Egyéni életvezetési nehézségek, elakadások, céltalanságok, “Ki vagyok én?”
  • Szakmai identitás kialakítás, karrier tervezés, szakmai életút kialakítás
  • Konfliktuskezelés, együttműködés
  • Párkapcsolati-, családi nehézségek és elakadások
  • Gyermekneveléssel, kapcsolódással kapcsolatos dilemmák, kérdések, kihívások
  • Önállóság, leválás, szabadság kérdése.

Géczi-Répássy Helga, tanácsadó szakpszichológus
+36 303578003
helga.repassy@gmail.com